CERCLE, movent l'aigua

DURADA: 8'35 - DANSA DEL VENTRE - EMBARÀS: Sí. Molt recomenable durant tot l'embaràs. Primer trobaràs una part de tècnica on t'explico pas a pas com fer la rodona i com fer-la d'una manera conscient i desprès una cançó per ballar-la. DANSA DEL VENTRE

VIBRACIONS, portant sang i oxígen

DURADA: 6'54 -DANSA DEL VENTRE - EMBARÀS: No (el primer, de genolls està indicat per a la inducció al part, per activar-lo al final de l'embaràs) Trobaràs la tècnica de 3 tipus de vibracions diferents i seguidament els ballem amb una cançò. Entre vibració i vibració és important que deixis anar, un moviment que t'alliberi la tensió que generis als hombros i altres parts del cos. L'objectiu és alliberar i portar sang i oxígen als teixits i òrgans.

ESTIRAMENTS FINALS

DURADA: 9,02 EMBARÀS: SÍ, molt recomanables, ja que estan pensants per estirar les principals musculatures de la pelvis, si estàs molt al final de l'embaràs hauràs de saltar la de les cames estirades a l'alçada de la pelvis i baixar el tronc. Després de la teva pràctica, posa't una música relaxant (No hi ha música, agafa una que et relaxi) i deixa anar tot allò que no necessitis. Demana al teu cos que és des-tensi a cada exhalació. No deixis de respirar per la boca alliberant tot el cos.

(Preview)

NOTHING FOUND!

QUE VOLS MOURE AVUI?

TONIFICACIÓ DEL CORE

QUE VOLS MOURE AVUI?

DESBLOQUEJAR EMOCIONS

QUE VOLS MOURE AVUI?

DESBLOQUEJANT LA PELVIS

Acceso sponsors